(ویدئو) فرآیند پرورش غازهای گوشتی؛ چرب کردن جگر غازها برای تهیه یک غذای لاکچری

  • تحریریه راهنماتو تحریریه راهنماتو
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : .3 دقیقه

فرادید نوشت: در بخش اول این ویدئو فرآیند جوجه کشی و پروار کردن غازها در یک سوله فرانسوی را می بینید. در بخش دوم نیز پرورش دهندگان به شکلی بی رحمانه جگر غازها را چرب می کنند و آن ها را برای یک غذای گران قیمت در رستوران های پاریش آماده می کنند. در بخش سوم نیز برش زدن غازها در کارخانه را خواهی دید.

تحریریه راهنماتو
تحریریه راهنماتو

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها