پارسینه نوشت؛ آبلیمو ها چه آنها که به صورت دستی و خانگی با صرف زمان زیادی آبگیری و لرد گیری میشوند چه صنعتیهایی که از بازار میگیریم ممکن است پس از گذشت زمان زیادی از طعم آن رو به تلخی برود که به دلیل له شدن هسته لیمو در آب آن است.
پارسینه نوشت؛ آبلیمو ها چه آنها که به صورت دستی و خانگی با صرف زمان زیادی آبگیری و لرد گیری میشوند چه صنعتیهایی که از بازار میگیریم ممکن است پس از گذشت زمان زیادی از طعم آن رو به تلخی برود که به دلیل له شدن هسته لیمو در آب آن است.
دیدگاه شما چیست؟
دیدگاه ها