سالاد تبوله با دل و جانت بازی می‌کنه! درستش کن تا لذتش رو ببری!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 2.4 دقیقه

راهنماتو- «هیچی جای سالاد شیرازی رو نمی‌گیره! حتی تبوله!»

سالادهای مختلفی در دنیا وجود دارند که آشپزها با عشق آن را آماده کرده‌اند و هر کدام جذابیت خاصی دارند. سالاد تبوله یکی از غذاهای لبنانی است که در کل دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و جایگاه ویژه‌ای در غذای بین الملل برای خودش باز کرده است.

به گزارش راهنماتو، تبوله فقط یک سالاد به حساب نمی‌آید بلکه به دلیل وجود بلغور در آن خاصیت غذایی آن هم زیاد است و اگر به دنبال یک شام سبک هم هستید دست به گزینه‌ی بسیار مناسبی زده‌اید. بلغور، جعفری، نعناع و پیازچه هر کدام دنیایی از خاصیت را در خود جا داده‌اند که به نسبت خیلی از سالادهای فصل می‌توانند برای بدن شما مفیدتر باشند.

قرار دادن تبوله در برنامه غذایی روزانه یکی از بهترین کارهایی است که می‌توانید در حق بدن و سلامتی خودتان انجام بدهید. ویتامین‌های زیاد، فیبر بالا و مواد معدنی خیلی مفید با خوردن تبوله به شما انرژی کافی را خواهد رساند و سس این سالاد هم برخلاف خیلی از سالادها که سرشار از چربی و کالری هستند بسیار مغذی و سالم است.

این سالاد را به راحتی و با سرعت بالا در منزل تهیه کنید تا بیشتر متوجه این همه تعریف از آن بشوید!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
بلغور گندم

یک پیمانه

گوجه فرنگی

2 عدد

روغن زیتون

¼ پیمانه

آب لیمو ترش تازه

یک قاشق غذاخوری یا نصف یک لیمو

نعناع تازه

به میزان دلخواه

جعفری تازه

به میزان دلخواه

پیازچه

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

در این سالاد تازگی حرف اول را می‌زند پس حتما از سبزیجات تازه استفاده کنید تا به محبوبیت آن پی ببرید!

در ابتدا بلغور را در مقداری آب سرد به مدت یک ساعت خیس کنید و بعد در آب جوش آن را حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شود و آبکشی کنید.

جعفری را پاک کرده بشویید و ساطوری خرد کنید.

نعناع را هم به همین شیوه بعد از شست و شو خرد کنید.

پیازچه‌ها را هم خوب بشویید و تما قسمت‌های آن را خیلی ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی‌ها هم باید خیلی ریز خرد شوند و مساله مهم این است که سعی کنید از گوجه فرنگی‌های سفت استفاده کنید که هنگام برش زدن له نشوند.

در یک ظرف بلغور پخته و آبکشی شده را به همراه جعفری، نعناع، پیازچه و گوجه فرنگی‌های خرد شده در آن بریزید. سس آن هم کار خاصی ندارد، روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید روی سالاد بریزید و حسابی هم بزنید تا تمام قسمت‌ها سس اندود بشود و برای یک ساعت آن را در ظرفی دربسته به یخچال منتقل کنید تا طعم‌ها در کنار همدیگر بمانند و جان تازه بگیرند.

معمولا هنگام سرو از نان لواش خرد شده و سرخ شده هم روی آن استفاده می‌کنند که به جذابیت‌های آن می‌افزاید.

نوش جان بفرمایید و لذتش را ببرید!

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها