ساده‌ترین دستور تهیه ترشی و شوری گوجه سبز اینجاست! تا فصلش تموم نشده درست کن!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 3.1 دقیقه

راهنماتو- «عاشقشی؟ خب ترشی و شوریش رو درست کن تا همیشه داشته باشی! زود باش!»

با آن ظاهر خوش رنگ و وجود دلنشینش در قلب همه جا دارد! گوجه سبز را می‌گویم! البته افراد زیادی آن را به عنوان آلوچه می‌شناسند، فرقی هم نمی‌کند، بهار است و این میوه خوشمزه که تا دندان‌هایت کند نشود دلت نمی‌آید از خوردنش دست برداری! البته که زمان حضورش بسیار محدود است و بیشتر در خاطره‌ها ثبت می‌شود!

به گزارش راهنماتو، اگر شما هم گوجه سبز یا آلوچه دوست دارید تا هنوز عمرش به دنیاست ترشی و شوری آن را درست کنید و لذتش را ببرید. حتی خوردن آن بدون غذا و خالی بسیار جذاب است. پس درنگ جایز نیست و اقدام کنید!

شوری گوجه سبز

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
گوجه سبز

2 کیلوگرم

نمک

2 قاشق چای خوری

نعناع خشک

2 قاشق غذاخوری

سیر

4 حبه

آب جوشیده سرد

به میزان لازم

ترخون و مرزه خشک

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوجه سبزها را خوب بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. شیشه یا شیشه‌های مورد نظر را بعد از شست و شو خشک کنید و گوجه سبزها را داخل آنها بریزید. لابه لای آنها حبه‌های سیر را بیندازید و نمک را هم داخل شیشه ریخته و روی آن را تا جایی که گوجه سبزها وجود دارند پر از آب کنید. در شیشه را به خوبی و محکمی ببندید و آن را برعکس بگذارید. بعد از مدتی آن را به حالت عادی قرار بدهید و باید در محیط آشپزخانه به دور از گرما و نور آفتاب بماند تا رنگ گوجه سبزها تغییر کند. بعد آن را به یخچال منتقل کنید. شوری گوجه سبز شما حاضر است. نوش جان

ترشی گوجه سبز

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
گوجه سبز

یک کیلوگرم

سیر

5 حبه

ترخون

3 شاخه

سرکه سفید

به میزان لازم

نمک

یک قاشق چای خوری

شکر

یک قاشق چای خوری

فلفل تند سبز یا قرمز

4 عدد

طرز تهیه:

گوجه سبزها را بعد از شست و شو و کندن دم آنها اجازه بدهید خوب خشک شوند. ظرف‌های شیشه‌ای موردنظرتان هم باید شسته شده و خشک باشد. گوجه سبزها را داخل ظرف بریزید و سیرها را به همراه فلفل‌های درسته و ترخون در کنار آنها قرار بدهید.

نمک و شکر را لابه لای گوجه‌ سبزها بپاشید و داخل ظرف را تا جایی که گوجه سبزها قرار دارند با سرکه سفید پر کنید. در آن را سفت و محکم ببندید. اگر قبل از بستن در یک نایلون روی آن قرار بدهید و بعد در ظرف را ببندید بهتر است.

ترشی مورد نظر را به مدت یک هفته در محیطی که نور مستقیم خورشید به آن نمی‌تابد و خنک است قرار بدهید. بعد به یخچال منتقل کرده و نوش جان کنید.

فواید گوجه سبز:

این میوه کوچک خوش رنگ خوشمزه که هوش از سر آدم می‌برد خواص زیادی دارد.

  • سرشار از کلسیم، فیبر، فسفر، آهن و پتاسیم است.
  • به هضم سریع غذا خیلی کمک می‌کند.
  • برای رفع یبوست مناسب است.
  • فشار خون را کاهش می‌دهد.
  • برای رفع خستگی و ایجاد شادی خیلی مفید است.
  • خواص ضد سرطان دارد.
  • برای درمان بیماری نقرس و جلوگیری از ابتلا به آن استفاده کنید.
  • سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
  • جلوگیری از کم خونی و تقویت خون سازی بدن
  • سرشار از آنتی اکسیدان است و برای درمان تومورهای سرطانی مفید است.
  • از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می‌کند.
  • خواص ضدباکتریایی زیادی دارد.
  • مانع پیری زودرس می‌شود.
  • چربی خون را کاهش می‌دهد و از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری خواهد کرد.
  • ادرار آور است و برای دفع سموم بدن مفید عمل می‌کند.
  • چربی سوزی بالایی در بدن ایجاد می‌کند و برای لاغری و کاهش وزن مناسب است.
  • درمان خوبی برای کبد چرب است.
  • برای دفع سنگ کلیه خاصیت دارد.
  • سرشار از ویتامین‌های A, C, K, B1, B2 است.

 

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها