حلوای سه آرد مجلسی رو درست کن و لذتشو ببر!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 2.4 دقیقه

راهنماتو- «حلوا مزه‌ی جون می‌ده! باور نداری؟! با چای بخور متوجه می‌شی! به به!»

یکی از دسرهای معروف ما ایرانی‌ها حلواست که انحصاری بودن آن برای مجالس عزا یا افطاری‌های ماه رمضان باعث شده است کمتر به آن مهر ورزیده بشود!

به گزارش راهنماتو، اگر شما هم حلوا دوست دارید این بار آن را به شکلی متفاوت درست کنید و از طعم بی نظیر آن که بافت بسیار نرم‌تر و مزه‌ای فوق‌العاده‌تر دارد لذت ببرید.

ترفندهای درست کردن یک حلوای خوب تقریبا در تمام سبک‌های آن یکی است ولی همان فوت و فن‌ها را هم باید به دقت به کار ببرید تا یک حلوای نرم، بدون ترک، با چربی مناسب و شیرینی اندازه داشته باشید!

مواد لازم:

مده غذاییمقدار
آرد سفید گندم

یک پیمانه

آرد نخودچی

یک پیمانه

آرد برنج

یک پیمانه

مخلوط کره و روغن مایع (یا روغن جامد به تنهایی) 

یک پیمانه

مواد لازم برای شربت حلوا:

ماده غذاییمقدار
شکر

یک و نیم پیمانه

آب

1/5 پیمانه

پودر هل

یک قاشق چایخوری

گلاب

1/3 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ 

به میزان سخاوت شما!

حلوای سه آرد

طرز تهیه:

در ابتدا شربت را درست کنید که با خیال راحت به مرحله‌ی اصلی که تهیه کردن حلوا است بپردازید!

شکر، آب، گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده را با هم داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا شکر حل شود. وقتی مواد یکدست شد و شکر کاملا حل شد آن را از روی حرارت بردارید و حتما از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

آرد سفید، آرد برنج و آرد نخودچی را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند. هرچه تفت دادن آرد را طولانی تر انجام بدهید در تیره‌تر شدن حلوای شما موثر است. فقط در نظر داشته باشید که حرارت گاز ملایم باشد تا آردها نسوزند. وقتی رنگ آن دلخواه شما شد ترکیب کره و روغن مایع یا روغن جامد را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم به این روش آن را تفت بدهید. بعد از طی این مدت زمان نوبت چیست؟ بله، باید شربت را به صحنه بیاورید! 1/3 شربت را به مواد حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا آردها گلوله گلوله نشوند. حرارت گاز را هم خاموش کنید و بقیه شربت را به مواد حلوا اضافه کنید. وقتی حلوا از کف ظرف جدا شد و توانستید به حالت گهواره‌ای آن را در تابه تکان بدهید یعنی حلوای شما حاضر است. یادتان باشد که این حرکت گهواره‌ای اهمیت زیادی دارد و باعث انسجام حلوا می‌شود و همچنین روغن حلوا به طور یکسان پخش خواهد شد.

به شکل و شیوه‌ی موردعلاقه خودتان آن را تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

 

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها