راهنماتو- «همهی قهوهها یه جورن! تلخ و کم تلخ داره فقط!»
یکی از محبوبترین نوشیدنیهای دنیا قهوه است. هروقت از تمام دنیا خستهاید فکر خوردن یک فنجان قهوه که به ذهنتان میرسد جرقهای است در تاریکی! انرژی شما را بالاتر خواهد برد و تمرکز شما بیشتر خواهد شد.
به گزارش راهنماتو، در اینکه پایهی تمام قهوهها یک چیز است شکی نیست. آیا میدانید انواع قهوهها از چه درست میشوند؟ بله، اسپرسو مادر تمام قهوههاست. اما اینکه چطوری یک اسپرسو را تبدیل به لاته یا کاپوچینو کنید مرحلهی بعدی کار است و ترفندهای خودش را دارد.
اگر شما هم وقتی به کافه میروید نمیدانید فرق آمریکانو با موکا چیست این مطلب را مطالعه کنید تا قبل از اینکه هزینه کنید و نوشیدنی خریداری شده را دوست نداشته باشید براساس علاقمندیتان دست به انتخاب بزنید!
قهوه اسپرسو:
مادر تمام قهوهها را به شما معرفی میکنیم! ترکیبی از دانههای عربیکا و روبوستا! قهوهای یکدست و به نسبت غلیظتر از بقیه قهوهها که کافئین بیشتری دارد و معمولا در یک یا دو شات تحویل شما داده میشود. اگر دوستدار واقعی طعم خالص قهوه هستید اسپرسو انتخاب مناسبی برای شماست.
قهوه آمریکانو:
اگر حضور شیر در قهوه اذیتتان میکند انتخاب مناسب شما آمریکانو است. مقدار کمی قهوه اسپرسو به اضافه آب جوش میشود یک لیوان آمریکانوی جذاب! برای کسانی که تلخی و خالصی اسپرسو را دوست ندارند و از ترکیب شیر با قهوه هم خوشحال نمیشوند این بهترین نوع نوشیدنی است.
قهوه لاته:
طرفداران لاته خیلی زیاد هستند! از دو بخش تشکیل شده است. شیر جوشیده شده و اسپرسو. تلخی زیادی ندارد و شیر آن نیاز به کف کردن ندارد. یک ترکیب ملایم برای دوستداران قهوه که کمتر کسی آن را پس خواهد زد! هنرنمایی کردن روی لاته به واسطهی یک لایه فوم شیر همه را به هیجان میاندازد!
قهوه کاپوچینو:
حتما کاپوچینو را به کف فراوان روی آن میشناسید؟! موقع نوشیدن آن روی لبهایتان رد سفید کف شیر خواهد ماند. معروفترین قهوه در جهان، بدون اغراق همین است! از سه بخش تشکیل شده است. اسپرسو، شیر داغ و یک لایه ضخیم از فوم و کف شیر! بنا به سلیقهی کسی که قهوه را تهیه میکند روی آن با پودر کاکائو یا پودر قهوه تزیین خواهد شد.
کاپوچینو برای کسانی که طعم تلخ قهوه را دوست ندارند بسیار مناسب است.
قهوه موکا:
موکا علاقمندان زیادی دارد. یک قهوهی شیرین به نسبت بقیهی قهوهها که طعم شکلات هم میدهد. از چند بخش تشکیل شده است. شیر داغ، اسپرسو، شکلات و فوم شیر.
امروزه موکاهای طعم دار زیادی را در کافهها میتوانید ببینید که با سیروپهای مختلف سرو میشوند. موکای وانیلی، موکای توت فرنگی، موکای فندقی و... بنابه سلیقه خودتان میتواند مزهی آن را انتخاب کنید.
آفوگاتو:
این قهوه متعلق به کسانی است که هم عاشق قهوه هستند و هم بستنی دوست دارند! ترکیب جذابی از اسپرسو و بستنی که نتیجهی آن آفوگاتوی مشهور میشود! تلخی اسپرسو در کنار شیرینی بستنی که بهتر است وانیلی یا کاراملی باشد یک طعم فوقالعاده را برای شما خواهد ساخت. از خوردن آن سیر نخواهید شد!
دیدگاه شما چیست؟
دیدگاه ها