سوپ کدو سبز یه طعم بی نظیر داره! امتحانش کن حتی اگه کدو دوست نداری!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 2.6 دقیقه

راهنماتو- «سوپ تو پاییز، زیر بارون با بوی نم! به به چه شود!»

سوپ در هر فصلی جذاب است اما نمی‌شود این واقعیت را انکار کرد که در فصل سرما یک چیز دیگر است! بخاری که از سوپ برمی‌خیزد تمام دردها را تسکین می‌دهد! خیلی رویایی شد!

به گزارش راهنماتو، برای درست کردن این سوپ سراغ یک سری مواد جدید رفته‌ایم! نه اینکه مواد عجیب و غریبی باشند بلکه به صورت معمول سوپ را با کدو نمی‌پزند و پایه اصلی این سوپ کدو سبز است! شاید اصلا کدو دوست نداشته باشید ولی مطمئن باشید این سوپ را خواهید خورد و عاشقش می‌شوید. فقط یک بار امتحان که ضرر ندارد!

مواد لازم:

کدو سبز

۱ عدد

سیب زمینی کوچک 

۱ عدد 

هویج متوسط 

۱ عدد 

پیاز

۱ عدد

کرفس

۱ عدد

سیر

۱ حبه

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

کره

۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید

۲ قاشق غذاخوری

آب گرم

۶ لیوان

شیر

۱ لیوان

جعفری یا شوید

۱ لیوان

نمک و فلفل سیاه

به مقدار کافی

پاپریکا

به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

گام اول:

سیب زمینی‌ها را به همراه کدو سبز، هویج و سیر بشویید. پوست آنها را بگیرید و ریز ریز خردشان کنید و کنار بگذارید.

کرفس را هم پاک کنید و آن را خوب شستشو دهید و خرد کنید. ساقه‌های کرفس باعث خوشمزه‌تر شدن سوپ می‌شود آنها را به صورت حلقه‌های ریز برش بزنید.

کدو سبز

گام دوم:

پیاز را پوست بکنید و به صورت کاملا ریز خرد کنید. میتوانید از رنده هم استفاده کنید. در یک قابلمه روغن  زیتون و کره را بریزید و پیاز را در آن تفت بدهید. در حد سبک شدن پیاز کافی است.

گام سوم:

کرفس، سیب زمینی، هویج و سیرها را به پیاز اضافه کنید و آنها را هم تفت بدهید. فستیوال رنگ و عطر و طعم به راه خواهد افتاد! به به از این سوپ! کمی بعد کدوها را هم اضافه کنید و حدود 2-3 دقیقه دیگر تمام مواد را تفت بدهید. 6 لیوان آب روی مواد سوپ بریزید و در آن را ببندید و با حرارت ملایم اجازه بدهید بپزند.

گام چهارم:

در یک تابه کوچک یک قاشق غذاخوری آرد بریزید و با کمی کره آن را تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. کمی از آب سوپ به آن اضافه کنید و هم بزنید و آنها را به قابلمه‌ی سوپ اضافه کنید. این کار برای لعاب دارتر شدن سوپ است.

گام پنجم:

زمان اضافه کردن شیر رسیده است. شیر را که داخل قابلمه ریختید حواستان باشد که به محض جوش آمدن ممکن است مانند آتشفشان فوران کند! بعد از اینکه شیر جوشید و کمی غلظت گرفت به سراغ جعفری، شوید، فلفل و پاپریکا بروید! نمک سوپ را هم تنظیم کنید و چند دقیقه بعد گاز را خاموش کرده و سوپ را در ظرف سرو بکشید و نوش جان بفرمایید.

می‌توانید به عنوان چاشنی در این سوپ آبلیمو هم بریزید. بنا به سلیقه‌ی شما این قسمت قابل حذف یا اضافه است!  

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها