راهنماتو- در این ویدئو طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی به روشی کاملا ساده و کمترین مواد اولیه به شما آموزش داده می شود.
مواد لازم و طرز تهیه:
1/2 لیتر شیر محلی یا سنتی
- شیر را بر روی گاز حرارت دهید تا دمای آن به 44 تا 49 درجه سانتیگزاد برسد.
- سپس اجاق گاز را خاموش کنید و 6 قاشق غذاخوری سرکه سفید به شیر اضافه کنید.
- به آرامی و با استفاده از یک قاشق شیر را هم بزنید. به این صورت که از کناره ها به مرکز ظرف برود.
- درب ظرف را ببندید و برای 2 الی 3 دقیقه به ان استراحت دهید.
- درب ظرف را باز کنید و به آرامی مواد غلیظ شده را به هم بچسبانید.
- پنیر بدست آمده را از ظرف خارج کنید و آب آن را به خوبی بگیرید.
- در این زمان 2 قاشق غذاخوری نمک به مایع باقی مانده از شیر اضافه کنید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود اما به جوش نیاید.
- سپس پنیر برای 3 با و هر بار به مدت 5 الی 8 ثانیه در این مایع گرم قرار دهید و خارج کنید. پس از هر بار خارج کردن به خوبی آب پنیر را بگیرید.
- سپس پنیر را به صورت توپ فرم داده و آن را برای 2 الی 3 دقیقه در آب یخ قرار دهید.
- پنیر موزارلای شما اماده است.
برای نگهداری از این پنیر آن را در سلفون بپیچانید و سپس در یک ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
دیدگاه شما چیست؟
دیدگاه ها