چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟

  • فریبا شاه نوری فریبا شاه نوری
  • ۸ بهمن ۱۴۰۱
  • زمان مطالعه : .4 دقیقه

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط  و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود. این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

فریبا شاه نوری
فریبا شاه نوری

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها