این پیازترشی رو امروز درست کن فردا بخور!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۱ آذر ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 1.8 دقیقه

راهنماتو- «پیاز ترشی رو خالی خالی هم گاز بزنی خوشمزه‌س!»

یکی از ترشی‌های محبوب و دوست داشتنی که با بعضی غذاها بی نهایت خوشمزه می‌شود و طعم بهشت می‌دهد پیازترشی است!

به گزارش راهنماتو، پیازترشی با این روش یک شبه حاضر می‌شود و می‌توانید در کنار یک غذای اصیل ایرانی آن را میل کنید! کدام غذا را دوست دارید با پیاز ترشی بخورید؟! کمی به آن فکر کنید! کار سختی نیست!

پیازهای این ترشی باید از نوع ریز باشد. پیازهای یک لقمه‌ای!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
پیاز قرمز ریز

250 گرم

آب برای جوشاندن پیاز

2 پیمانه

نمک برای جوشاندن

2 قاشق چایخوری

فلفل سبز

یک عدد

سرکه سفید

نصف پیمانه

آب

نصف پیمانه

شکر

2 قاشق چایخوری

نمک

2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری

تخم گشنیز

یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سرو ته پیازها را با چاقو بزنید! پوست ظریف روی پیازها را هم جدا کنید.

یک قابلمه روی گاز بگذارید و آب و نمک را که برای جوشاندن مقدار آن گفته شد، داخل قابلمه ریخته و اجازه بدهید آب بجوشد. بعد از جوشیدن آب پیازها را داخل آن بریزید و یک دقیقه زمان بدهید که در آب جوش بمانند. بعد بلافاصله آنها را داخل آب سرد بریزید.

در یک قابلمه‌ی دیگر سرکه، آب، نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و شکر را بریزید و اجازه بدهید که روی حرارت بجوشد.

پیازها را داخل ظرف شیشه‌ای که برای ترشی درنظر گرفته‌اید بریزید. یک عدد فلفل سبز دارید که آن را هم خلالی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید. حالا وقت اضافه کردن محلولی است که با مواد ترشی درست کردید. آن را هم داخل پیازها بریزید و ظرف را داخل محیط آشپزخانه بگذارید تا خنک بشود. بعد از اینکه دمای بالای خود را از دست داد در آن را ببندید و داخل یخچال قرار بدهید. یک شب که داخل یخچال بماند پیازترشی شما حاضر است. برای یک ماه هم می‌توانید آن را در یخچال در کمال سلامت نگهداری کنید.

این ترشی خوشمزه را در کنار یک استانبولی یا دمپختک میل کنید و لذتش را ببرید! راستی، آبگوشت فرداعلای ایرانی را یادم رفت! مخصوصا با گوشت کوبیده و نان سنگک، طعمی رویایی خواهد داشت! نوش جان!

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها