(ویدئو) فرآیند پرورش غازهای گوشتی؛ چرب کردن جگر غازها برای تهیه یک غذای لاکچری

  • تحریریه راهنماتو تحریریه راهنماتو
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : .3 دقیقه

فرادید نوشت: در بخش اول این ویدئو فرآیند جوجه کشی و پروار کردن غازها در یک سوله فرانسوی را می بینید. در بخش دوم نیز پرورش دهندگان به شکلی بی رحمانه جگر غازها را چرب می کنند و آن ها را برای یک غذای گران قیمت در رستوران های پاریش آماده می کنند. در بخش سوم نیز برش زدن غازها در کارخانه را خواهی دید.

تحریریه راهنماتو
تحریریه راهنماتو

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها

 (ویدئو) نحوه درست کردن ترشی باقالی ساده و خوشمزه
آشپزی

(ویدئو) نحوه درست کردن ترشی باقالی ساده و خوشمزه

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .2 دقیقه
طرز تهیه کوفته هلو شیرازی مجلسی
آشپزی

طرز تهیه کوفته هلو شیرازی مجلسی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 5.8 دقیقه
بهترین کرم ضد آفتاب بی رنگ ایرانی
آرایشی و بهداشتی

بهترین کرم ضد آفتاب بی رنگ ایرانی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 2.9 دقیقه
زمان افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد
اخبار

زمان افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .8 دقیقه
جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟
اخبار

جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .5 دقیقه
عینک های آفتابی زنانه ترند 2024
راهنمای شیک بودن

عینک های آفتابی زنانه ترند 2024

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 4.1 دقیقه