ادویه سالادو آماده می‌خری؟ اشتباه می‌کنی! خودت درست کن!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 1.3 دقیقه

راهنماتو- «ادویه سالاد از مواد اصلی سالاد مهمتره! می‌دونی؟»

برای اینکه یک سالاد خوشمزه و دلچسب داشته باشید فقط مهم نیست که کاهو و بروکلی و گوجه و خیار در آن بریزید، طعم دهنده اصلی در سالاد سس و ادویه‌ای است که در آن به کار می‌برید.

به گزارش راهنماتو، ادویه‌های آماده سالاد در فروشگاه‌ها موجود است. هر کدام در یک شکل و ترکیب، ممکن است خیلی هم خوشبو و خوش طعم باشند اما اگر دوست دارید در عرض 5 دقیقه برای خودتان ادویه سالاد درست کنید و دیگر هزینه اضافی هم نپردازید این مقاله را تا انتها بخوانید! احسنت بر شما!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
فلفل سیاه

یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

2 قاشق غذاخوری

نعناع خشک

3 قاشق غذاخوری

پودر آویشن

یک قاشق غذاخوری

پودر سیر

یک قاشق غذاخوری

نمک

½ قاشق چایخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بهتر است فلفل سیاه و تخم گشنیز را همیشه به صورت پودر نشده بگیرید و خودتان آن را آسیاب کنید. چون عطر آن ماندگارتر خواهد شد. دانه فلفل و تخم گشنیز را به هر وسیله‌ای که برایتان ممکن است تبدیل به پودر کنید و با بقیه مواد در یک ظرف شیشه‌ای دردار مخلوط کنید. ادویه شما به سادگی آماده شد فقط کافی است هربار که سالاد درست می‌کنید مقداری از آن را با روغن زیتون و آب لیمو یا نارنج ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. به به، از طعم بی نظیر و عطر فوق‌العاده‌ی آن هرچه بگویم کم است. هرچه سریعتر دست به کار شوید! این ادویه شما را صدا می‌زند!

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها