طرز تهیه نمک سبز طعم دار برای انواع غذا و سس

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : .9 دقیقه

نمناک نوشت: نمک یکی از اصلی ترین ها در لیست چاشنی غذا و سالاد محسوب می شود ولی همیشه قرار نیست از نمک معمولی استفاده کنیم. اگر علاقه به تنوع و بهتر شدن طعم غذا یا هر خوراکی دیگری دارید، میتوانید از نمک سبز که دستور تهیه آن را در این بخش برایتان آورده ایم، استفاده کنید.

طرز تهیه نمک سبزیجات که در ادامه میخوانید یکی از چاشنی های خوشمزه برای طعم دار کردن غذا و خوردنی هایی مثل آب دوغ خیار، آلوچه و سس سالاد است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید.

طرز تهیه نمک سبز شمالی

  1. برای تهیه این چاشنی خوشمزه و خوش طعم ابتدا باید جعفری و شوید را که سبزیجات نمک سبز ما هستند با سه حبه سیر و یک پیمانه نمک داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.
  2. مواد میکس شده را داخل سینی فر ریخته و صاف کنید.
  3. مواد را به مدت 3 ساعت با دمای 60 درجه داخل فر قرار دهید تا کاملا خشک شود.
  4. بعد از پایان مدت زمان فر و خنک شدن نمک سبز، آن را داخل شیشه ریخته، مصرف و نگهداری کنید.

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها