طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان فوق العادده خوشمزه به سبک سنتی

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 2.3 دقیقه

چی شی نوشت: طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان رو اگر بلد باشید، می‌تونید یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. این غذا، با عدس و بادمجان که هر کدوم به تنهایی مزایای زیادی دارن، تهیه می‌شه و وقتی با هم ترکیب بشن، یه وعده غذایی مغذی و پرانرژی رو براتون فراهم می‌کنن.

نکته جالب اینه که مواد اولیه‌اش همیشه دم دست هستن و نیازی به تهیه مواد عجیب و غریب ندارید. برای گیاه‌خواران هم که عالیه. خلاصه اینکه، اگه دنبال یه شام یا ناهار سبک و در عین حال سیرکننده هستید، این خوراک می‌تونه انتخاب خوبی باشه.

برای تهیه خوراک عدس و بادمجان به سبک خانگی و سنتی، ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. تخم گشنیز را اضافه کنید تا عطر آن با پیاز ترکیب شود. بادمجان‌ها را کبابی کرده، پوست بگیرید و کوبیده و سپس به پیاز داغ اضافه کنید. عدس پخته، نمک، فلفل و سبزی‌های معطر را بیفزایید و همه چیز را خوب تفت دهید. پس از خنک شدن، ماست را اضافه کرده و خوراک را نوش جان کنید.

1

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. بعد یک قاشق روغن زیتون رو تو یک تابه داغ کنید و پیازها رو توش تفت بدید تا طلایی و نرم شن. حالا یک قاشق تخم گشنیز اضافه کنید تا عطرش توی فضای آشپزخونه پخش شه.

بادمجان‌ها رو با پوست روی شعله گاز بذارید تا پوستشون کبابی و چروک بشه. بعد از اینکه خوب کبابی شدن، کنار بذاریدشون تا خنک بشن.

وقتی بادمجان‌ها خنک شدن، پوستشون رو بگیرید و با گوشت‌کوب یا چنگال له شون کنید، توجه کنید که نیاز نیست خیلی له بشن و بافتشون کاملا از بین بره.

بادمجان‌های کوبیده شده رو به تابه‌ای که پیاز تفت داده شده توش هست اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت بدید تا بادمجان‌ها هم طعم بگیرن.

عدس پخته رو به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و ریحان بنفش خشک رو هم اضافه کنید و خوب همه چیز رو با هم مخلوط کنید.

وقتی همه مواد با هم خوب تفت داده شدن، حرارت رو خاموش کنید و بذارید خوراک کمی خنک بشه.

بعد از اینکه خوراک کمی خنک شد، یک پیمانه ماست پرچرب رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماست با بقیه مواد خوب ترکیب بشه.

حالا خوراک عدس و بادمجان شما آماده‌ست. می‌تونید اون رو توی بشقاب بریزید و نوش جان کنید. این غذا هم مقویه هم خوشمزه.

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها

(ویدئو) فارسی حرف زدن جالب یک مقام نروژی
چهره ها

(ویدئو) فارسی حرف زدن جالب یک مقام نروژی

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .1 دقیقه
شاهین صمد پور دلیل باران های شدید ایران را لو داد
چهره ها

شاهین صمد پور دلیل باران های شدید ایران را لو داد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .9 دقیقه
 (ویدئو) مردی که ۲۶ سال پیش گم شده بود در زیرزمین همسایه پیدا شد!
اخبار

(ویدئو) مردی که ۲۶ سال پیش گم شده بود در زیرزمین همسایه پیدا شد!

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : .9 دقیقه
متفاوت ترین دستور تهیه کشک بادمجون مجلسی
آشپزی

متفاوت ترین دستور تهیه کشک بادمجون مجلسی

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 1.4 دقیقه
شیطنت ژاله صامتی در پشت صحنه زیرخاکی
چهره ها

شیطنت ژاله صامتی در پشت صحنه زیرخاکی

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 1.4 دقیقه
(تصاویر) شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری
اخبار

(تصاویر) شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان مطالعه : 1.4 دقیقه