(ویدئو) طرز تهیه ترافل خرمای شیک و مجلسی برای سفره ماه رمضان

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 1.1 دقیقه

راهنماتو- خرما یکی از پایه های ثابت سفره ماه رمضان مسلمانان جهان است. خواص بی نظیر این میوه و نقش آن در حفظ سلامت جسم در هنگام کمبود مواد غذایی و گرسنگی یکی از علل مهم توجه به خرما در ماه رمضان است.

در این ویدئو راهنماتو قصد دارد تا شما را با طرز تهیه یک ترافل خرمای بسیار شیک و مجلسی آشنا سازد تا زینت بخش سفره های شما در ماه مهمانی خدا باشد.

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

ترافل ساده:

۱ پیمانه گردو خرد شده

۱ پیمانه جو دو سر پرک

۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل

۲ قاشق غذاخوری عسل

۱/۲ پیمانه خرما پوست کنده

به مقدار لازم برگ گل محمدی

ترافل کاکائویی:

۱ پیمانه بادام خرد شده

۱ پیمانه جو دو سر پرک

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۳ قاشق غذاخوری عسل

۱/۲ پیمانه خرما پوست کنده

به مقدار لازم پودر نارگیل

برای هر دو مدل ترافل کافیه تا مواد اولیه شون رو با هم مخلوط کنین تا حالت خمیری بگیرن.

به اندازه ی یک گردو از مواد بردارین و تو دستتون بهشون شکل بدین.

ترافل کاکائویی رو داخل پودر نارگیل و ترافل ساده رو داخل برگ گل بغلتونین.

حالا ترافل ها حاضرن با این مقدار مواد میشه تقریبا بین ۱۸ الی ۲۰ ترافل درست کرد.

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها