(ویدئو) جوجه کباب رو حرفه ای مزه دار کن؛ چگونه جوجه را طعم دار کنیم؟

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۶ فروردین ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : .4 دقیقه

نی نی بان نوشت: جوجه کباب جزو پایه ثابت غذاها در مسافرت و دورهمی ما ایرانی‌ها است؛ یکی از دلایل این محبوبت، روش‌های مختلف طبخ جوجه است؛ به طوری که هر شخص می‌تواند رسپی مخصوص به خود را داشته باشد؛ اما برای داشتن بهترین مایع جوجه کباب، ما در این ویدیو قصد داریم چند روش عالی برای مزه دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش دهیم تا با انجام آن بتوانید بهترین جوجه کباب رستورانی را در مهمانی‌های خود آماده کنید.

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها