(ویدئو) طرز تهیه دسر کادایف: یک جایگزین متفاوت تر و خوشمزه تر برای باقلوا

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 1.6 دقیقه

راهنماتو- اگر جزو کسانی هستید که عاشق شیرینی های ترکی مثل باقلوا هستید، حتما این دستور تهیه دسر کادایف را تماشا کنید. این دسر را یک بار امتحان کنید تا برای همیشه جزو منوی شیرینی جات شما باقی بماند.

مواد لازم برای تهیه دسر کادایف:

۳۰۰ گرم رشته کادایف

۱ پیمانه گردو

۱۰۰ گرم کره

۲/۳ پیمانه شکر

زعفران دم شده به مقدار لازم

مواد لازم برای کرم گلاب:

۱ لیتر شیر

۴ قاشق غذاخوری آرد سفید

۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۱ پیمانه شکر

۲۰ گرم کره

۱/۳ پیمانه گلاب

رشته های کادایف رو با دستتون کمی خرد کنین.

رشته هارو با کره، شکر و گردو تفت بدین، در نهایت زعفرون دم شده اضافه کنین و باز کمی مواد رو تفت بدین‌ تا رشته ها برشته بشن.

مواد خشک کرم گلاب رو با هم مخلوط کنین.

بعد مخلوط خشک رو تو شیر سرد بریزین مدام هم بزنین تا کرم قوام بیاد.

در نهایت گلاب و کره اضافه کنین و مواد رو مخلوط کنین.

نیمی از مخلوط رشته کادایف رو تو ظرف سرو بریزین و صافش کنین.

کرم گلاب رو اضافه کنین و در نهایت مابقی رشته هارو بریزین و صاف کنین‌ ظرف رو برای ۲ الی ۳ ساعت تو یخچال بذارین که کرم خودش رو بگیره... این مقدار دسر برای ۶ الی ۷ نفر کافیه‌.

1

2

3

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها