فرادید نوشت؛ در این مطلب با روشهای تشخیص هندوانه خوب آشنا میشوید.
هیچ چیز مانند هندوانه تازه و شیرین در یک روز گرم تابستان شما را خنک نمیکند و هیچ چیز بدتر از این نیست که هندوانه انتخابی شما قرمز و شیرین از آب درنیاید!
به دنبال نقطه زرد رنگ باشید
درخشانترین نقطهای که در قسمت بیرونی هندوانه ظاهر میشود، در واقع قسمتی از هندوانه است که در باغ روی زمین قرار داشته است. هر قدر این لکه بیشتر مایل به زرد کرمی باشد، هندوانه شیرینتر است. با این حال، اگر لکه روشن هممرز لکه سفید باشد، به احتمال زیاد هندوانه شیرین نیست.
به دنبال الگوهای تاربندیشده باشید
لکههای قهوهای روی هندوانه که شبیه تار عنکبوت به نظر میرسند نشان میدهند که زنبورها گل هندوانه را لمس کردهاند. هرقدر این لکههای قهوهای بیشتر باشد، هندوانه شیرینتر است.
هندوانه نر و ماده را بشناسید
بسیاری از این موضوع بیخبرند، اما کشاورزانی که هندوانه پرورش میدهند معمولاً آنها را بر اساس گونههایشان از هم متمایز میکنند. بنابراین، برای مثال، هندوانههای بیضوی بزرگ «نر» و هندوانههای کوچکتر و گردتر «ماده» هستند.
هندوانههای نر معمولا طعم آبکی دارند و زیاد سفت نیستند، در حالی که هندوانههای ماده شیرینتر و تردتر هستند.
به اندازه هندوانه توجه کنید
بزرگترین هندوانه فروشگاه را انتخاب نکنید، از طرفی کوچکترین هندوانه را هم انتخاب نکنید. در عوض، برای لذت بردن از طعم و بافت شیرینتر به سراغ هندوانه متوسط بروید.
ساقه هندوانه را بررسی کنید
ساقه قهوهای و خشک نشان میدهد که هندوانه کاملا رسیده است. اگر ساقه هندوانه انعطافپذیر و سبز رنگ باشد به این معنی است که میوه خیلی زود چیده شده و هنوز بطور کامل نرسیده است و شیرینی کمتری دارد.
حالا با این اطلاعات جدید میتوانید بهترین هندوانه را انتخاب کنید و از خوردن آن در روزهای طولانی و گرم تابستان لذت ببرید!
دیدگاه شما چیست؟
دیدگاه ها