طرز تهیه یتیمچه‌؛ شام ساده و فوری

  • راضیه میرزاحیدری راضیه میرزاحیدری
  • ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 1.4 دقیقه

پارسینه نوشت: با آغاز فصل گرما، بادمجان های شیرین هم به به بازار می‌آیند و وقت آن می رسد که با استفاده از این بادمجان‌های خوشمزده شام ساده و فوری برای خانواده دست پا کنید. 

یتیمچه از آن دسته غذاهایی است که طرفداران بادمجان آن را در برنامه غذایی خود می گنجانند؛ این غذای خوشمزه در مناطق مختلف ایران طرفدار دارد.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

پیاز : یک عدد بزرگ

سیب زمینی : ۲ عدد متوسط

بادمجان : ۲ عدد کوچک

گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط

سیر : ۴ حبه بزرگ (در صورت تمایل)

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

نمک : یک قاشق چای خوری

زردچوبه : یک قاشق جای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری

آب جوش : یک و نیم لیوان

طرز تهیه یتیمچه

پیاز ، سیب زمینی ، بادمجان و گوجه فرنگی را شسته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید سپس بادمجان و سیب زمینی‌ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.

در داخل تابه ابتدا پیازها را بچینید؛ سپس سیب زمینی های سرخ شده را قرار دهید؛ در لایه سوم بادمجان را بچینید و در آخر حلقه های گوجه فرنگی را قرار دهید.

می توانید حبه های سیر را در لایه های مواد قرار دهید یا از پودر سیر استفاده کنید.

در ظرف دیگری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید؛ سس گوجه تهیه شده را روی مواد داخل تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا با شعله ملایم یتیمچه جا بیفتد؛ حداکثر 20 دقیقه دیگر شام آمده است.

می توانید این غذا را با نان و یا برنج میل کنید.

راضیه میرزاحیدری
راضیه میرزاحیدری

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها