کوفته رو بدون گوشت و با لوبیا سفید درست کن و از طعمش لذت ببر!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نم نمک نوشت؛ در این مطلب جدید در سال 1403 آموزش روش تهیه کوفته لوبیاسفید را با رسپی خانگی و فوت و فن کوفته حبوبات خانگی و راز خوشمزگی کوفته حبوبات و ترفندهای درست کردن کوفته حبوبات و زمان تهیه کوفته حبوبات و نکات مهم در تهیه کوفته حبوبات خانگی و تزیین کوفته حبوبات برای شما داریم.

کوفته لوبیا سفید را اگر یک بار درست کنید پی به جادوی طعم آن خواهید برد.

مواد لازم کوفته لوبیا سفید:

ماده غذاییمقدار
لوبیا سفید (خیس شده)

یک و نیم پیمانه

کدو سبز (رنده شده)2 عدد
هویج (رنده شده)2 عدد
سیب زمینی (پخته و له شده)4 عدد ‌
ذرت (پخته شده)یک پیمانه
کنجد(بو داده)یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترشیک قاشق غذاخوری
پودر جوز هندییک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
پودر نان3 پیمانه
پنیر سفید (رنده شده)به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر :

ماده غذاییمقدار
آرد سفید

یک و نیم پیمانه

نمک2 قاشق چایخوری
آب2 پیمانه

طرز تهیه کوفته لوبیا سفید:

لوبیا سفید را از شب قبل خیس می کنیم. بعد با کمی آب آن را می پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می آوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل کدو سبز و هویج رنده شده ، سیب زمینی له شده ، کنجد ، فلفل سیاه ، جعفری خرد شده ، پودر جوزهندی ، پنیر سفید رنده شده ، ذرت پخته شده ، آب لیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب می کنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست می کنیم.

بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب می کنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفته ها را در مایه ذکر شده فرو می کنیم و سپس در پودر نان می غلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغ کرده و با احتیاط کوفته ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

بعد در ظرفی مناسب می چینیم. همچنین می توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفته ها را می توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.

 

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها