راهنماتو- در این ویدئو شما با طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی آشنا می شوید.
مواد لازم:
کره 130 گرم (½ فنجان، 1 قاشق غذاخوری)
شکر 130 گرم (½ فنجان، 2 ½ قاشق غذاخوری)
3 عدد تخم مرغ
آرد ساده 180 گرم (1 فنجان، 4 قاشق غذاخوری)
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
اسانس کارامل ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
شکلات 100 گرم (نصف فنجان)
تکه های کارامل (حدود یک مشت)
موارد زیر فقط اختیاری است:
سس کارامل 75 میلی لیتر (حدود 1/2 فنجان)
[دستور تهیه سس کارامل خانگی در زیر]
کمی آجیل خرد شده
سس کارامل خانگی:
شکر 50 گرم (1/4 فنجان)
کره 10 گرم (2 قاشق چایخوری)
خامه سنگین/خامه دوتایی 40 میلی لیتر (حدود 3 قاشق غذاخوری)
اندازه فنجان - 240 میلی لیتر
قالب پخت 21x11x6 سانتی متر
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید.
دیدگاه شما چیست؟
دیدگاه ها