سبزی خشک آماده نخر! 10 دقیقه‌ای خودت درست کن!

  • نغمه افشار نغمه افشار
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 1.3 دقیقه

راهنماتو- «سبزیام به جای اینکه سبز باشن زرد و قهوه‌این!»

سبزی خشک در آشپزی از مصرف بالایی برخوردار است. خیلی از خانم‌ها از سبزی خشک‌های آماده استفاده می‌کنند که ممکن است از کیفیت خوبی برخوردار نباشند.

به گزارش راهنماتو، به دلیل مشغله زیاد و کمبود وقت شستن سبزیجات و خرد کردن و خشک کردن آن واقعا کار سختی است. برای همین مجبور می‌شوید به آماده‌ها اعتماد کنید. اما اگر شما هم چوب این اعتماد را زیاد خورده‌اید برای سلامتی خودتان و حفظ پولتان هم که شده بهتر است کمی وقت بگذارید! این دستوری که برای خشک کردن سبزی به شما پیشنهاد می‌کنیم زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. خیالتان راحت باشد که خروجی کار باب دلتان است و برای همیشه در کمترین زمان سبزی خشک آماده خواهید داشت که محصول خودتان است!

طرز تهیه:

هر نوع سبزی را که دارید و تمایل دارید خشک کنید تهیه کرده و بشویید و اجازه بدهید آب آن به خوبی برود.

حالا سبزی‌ها را در مخزن هواپز یا همان سرخ کن بدون روغن بریزید و دمای آن را روی 80 که کمترین دمای این دستگاه‌هاست قرار داده و فقط 10 دقیقه وقت لازم است تا آنها خشک شوند. با انجام دادن این کار و استفاده از این روش شما در عرض 10 دقیقه که باورکردنی هم نیست ولی واقعیت است سبزی خشک با کیفیت، سبز و عالی خواهید داشت که همانطور که دوست دارید آماده شده است!

پس شک به دلتان راه ندهید و حتما این راه را امتحان کنید تا هروقت که دوست داشتید در کمترین زمان سبزی آماده داشته باشید.

نغمه افشار
نغمه افشار

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها