طرز تهیه برنجک بو داده با طعمی عالی

  • تحریریه راهنماتو تحریریه راهنماتو
  • ۱ دی ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 1.3 دقیقه

عصر ایران نوشت:برنجک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید.

تهیه “برنجک” بو داده که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا می باشد.و همچنین خوراکی خوشمزه ای برای کودکان است.

مواد لازم برنجک

برنج: یک پیمانه

نمک ماسه ای : 500 گرم (نباید ید دار باشد)

روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه برنجک

برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس کنید. بعد از خیس خوردن برنج آن را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شود و بپزد. سپس آن را آبکش کنید. ولی دم ندید. بعد برنج آبکش شده را پهن کنید تا کاملا خشک شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد

اگر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید زودتر خشک میشود ، بعد از خشک شدن برنج های آبکش شده ،

روغن را داخل ماهیتابه یا ظرف گودی شکلی ریخته تا داغ شود.سپس نمک را داخل ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نمک داغ شود. برنج ها را داخل نمک داغ شده بریزید و هم بزنید تا پف کنند. برنجک آماده شده را در الک بریزید تا نمک آن بریزید.

نکات تکمیلی در مورد برنجک

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .

برنجک را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تحریریه راهنماتو
تحریریه راهنماتو

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها