پسرها پدر و مادرشان را زود پیر می کنند!

  • تحریریه راهنماتو تحریریه راهنماتو
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
  • زمان مطالعه : 2.7 دقیقه

روزیاتو نوشت؛ در حوزه والدین، مطالعات بی‌شماری تأثیر فرزندان را بر زندگی والدینشان بررسی کرده‌اند. با این حال، یک مطالعه جدید، پدیده ای جذاب و غیرمنتظره را آشکار کرده است: تاثیر پسردار شدن بر پیری مادران و پدران.

این مطالعه بر روی انواع خاصی از افراد انجام شد

1

تحقیقات قبلی به ارتباط احتمالی بین تعداد پسران یک مادر و سلامت طولانی مدت او اشاره کرده است، به ویژه در مورد زوال عقل. برای کاوش عمیق تر در این رابطه، محققان یک تحقیق جامع در مورد پیری والدین انجام دادند.
این مطالعه بیش از ۱۳,۰۰۰ بزرگسال ۵۰ ساله و مسن تر را مورد بررسی قرار داد. محققان همچنین عوامل اجتماعی مختلف را در طول زندگی شرکت کنندگان در نظر گرفتند. این مطالعه بینش های ارزشمندی را در مورد تأثیر بالقوه داشتن حداقل یک پسر بر عملکرد شناختی والدین ارائه می دهد و جنبه جالب پیری انسان را روشن می کند.

1

دانشمندان بر روی شرکت‌کنندگانی تمرکز کردند که حداقل یک فرزند داشتند. تجزیه و تحلیل شامل نمونه ای از والدین بود که ۸۲.۳٪ آنها حداقل یک پسر داشتند و ۶۱.۶٪ از پاسخ دهندگان زن بودند.
داشتن پسر ممکن است تأثیر منفی طولانی مدت بر والدین داشته باشد.

1

یافته‌های مطالعه به شدت بر این ایده تاکید می‌کند که پسر داشتن با اثرات منفی طولانی‌مدت بر عملکرد شناختی والدین مرتبط است. اگرچه دانشمندان به طور کامل درک نمی کنند که چگونه این اتفاق می افتد، نتایج نشان می دهد که دلایل آن بیشتر در مورد نحوه تعامل خانواده ها است تا عوامل بیولوژیکی. با کمال تعجب، الگوهای مشابهی در بین مادران و پدران وجود داشت که نشان می‌داد تأثیر پسردار شدن بر پیری والدین به یک جنسیت خاص محدود نمی‌شود.

این بدان معنی است که نحوه تعامل اعضای خانواده و روابط درون خانواده تأثیر زیادی بر چالش هایی که والدین در طول زمان با آن مواجه می شوند دارد. تحقیقات بیشتری برای درک بهتر عوامل اجتماعی خاص مورد نیاز است و درک کاملی از این که چگونه داشتن پسر این اثرات منفی طولانی مدت را بر والدین می گذارد.

خانواده هایی که دارای چند پسر هستند 

1

این مطالعه نشان داد که والدینی که حداقل یک پسر داشتند، در مقایسه با والدینی که هیچ پسری نداشتند، توانایی هایشان زودتر رو به زوال می رفت. علاوه بر این، نتایج نشان داد که والدین دارای چند پسر در مقایسه با والدینی که فقط دختر داشتند، کاهش توانایی سریع‌تری داشتند. به عبارت ساده، داشتن پسر با کاهش سریعتر عملکرد شناختی والدین همراه بود.

تحریریه راهنماتو
تحریریه راهنماتو

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها